Black Friday 2019

Black Friday 2019

Som så många andra så blev det shopping även för mig på Black Friday. Som ni säkert listat ut vid detta laget så tillhör jag ju inte de politiskt korrekta människorna som förespråkar ”vit fredag” och därför låter bli att handla enbart för att det är Black Friday. Jag tillhör inte de som försöker hålla igen på julklapparna heller, eller försöker framhäva mig själv och min familj som såna som inte behöver julklappar för att bli lyckliga. Jag menar, vem försöker vi lura? Givetvis blir vi lyckligare av julklappar! Eller hur? Här hemma är det så åtminstone. Vi älskar alla tre att få saker.

Men vi tycker också om att ge. Det kanske inte är riktigt så som man fick höra som liten att ”det är roligare att ge än att få”. Jag älskar att få! Men jag gillar absolut också att ge. Att leta efter den där presenten man vet att någon verkligen kommer att bli glad för. 
Dessutom älskar jag att shoppa och att göra fynd. Därför är Black Friday och mellandagsreorna som gjorda för mig!

Så vad köpte jag då? Jo, först fyndade jag en Babar shopper från Valentino by Mario Valentino hos Boozt.com. Den var en födelsedagspresent från min man och var dessutom sista exet hos Boozt.

Sedan hade min svägerska gjort mig uppmärksam på märket Aldo. Jättesnygga väskor till väldigt rimliga priser så jag tänkte att jag skulle prova en av deras väskor för att se hur de är i kvalitet. Väskan var dessutom 2-i-1 vilket innebär att jag kan ta loss själva ytterfacket och använda som en separat handväska. Denna väska införskaffades hos Zalando.se

Nu ska jag försöka hålla mig från shoppingen tills vi ska till Teneriffa. Där nere finns rena paradiset för en shoppare som jag. Kan knappt vänta tills vi ska åka. 45 dagar kvar!

Until next time...

Amy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *