Middag med jobbet

Middag med jobbet

Igår bjöd jobbet på middag på Harrys i Kristianstad. 

Det var väldigt många som kunde vara med denna gången så det blev supertrevligt. Särskilt trevligt var det eftersom jag har varit hemma och vabbat hela veckan. 

Eftersom jag hade skjuts hem passade jag på att dricka ett par cider. I vanliga fall brukar det vara jag som kör så det gäller att passa på när jag har chansen.

Nästa vecka går vi in i sista veckan på höstterminen. Sedan väntar ledighet för många, dock inte för mig eftersom jag jobbar hela jullovet. 

Nu låter det som att det kommer att vara väldigt mycket jobb men så är det ju inte. Detta året ligger julen väldigt bra vilket betyder att det endast är 5 jobbdagar på jullovet och dessa är fördelade på två veckor. Så med andra ord är inte arbetsbördan alltför hög. 

Jag är ju dessutom inte ensam. Jag har en hel hög med trevliga kollegor som delar jullovet på jobbet med mig.

Belöningen för jullovet kommer dessutom senare. Andra veckan på terminen är det dags för terminsslut på högskolan. Tre dagar vara träffen denna gången och sedan är halva utbildningen avklarad. Jag förstår inte riktigt vart den tiden har tagit vägen men jag har en känsla av att andra halvan kommer att gå ännu snabbare. 

Och sedan är det äntligen dags för oss att åka till Teneriffa. Det är (tillsammans med Tyskland) årets höjdpunkt. En välbehövlig paus även om jag tycker att en vecka är alldeles för kort tid. Men resan kommer definitivt att hjälpa till att få vårterminen att kännas kortare. Jag kan knappt vänta!

Och här hemma är ÄNTLIGEN Stella på sin rätta plats; i vårt garage!

M.y. p.r.e.c.i.o.u.s.

Until next time...

Amy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *