Gott nytt år!

Gott nytt år!

Så har halva jullovet gått. Julen är över och ikväll är det nyårsafton. 

Vi tjuvstartade julen med lite julmat för nära och kära redan på måndagen. 10 personer var vi här hemma som träffades och åt gott. Alltid lika trevligt när vi får användning för vårt stora matbord och när det används till annat än ett ställe att förvara alla företagspapper på!

Själva julafton var också jättetrevlig. Istället för julmat, som vi ju ätit kvällen innan, så bjöd vi på kalkonmiddag! Vår stackars tomte fick dock åka akut till sjukhuset så vi fick dela ut julklapparna själva. Inget att göra åt och jag hoppas att tomten nu har återhämtat sig.

Efter jul kommer mannens födelsedag. Detta året lyckades jag hålla det helt hemligt att det skulle komma gäster på kvällen. Skyllde på att jag hade bjudit hem Micke och Cizzi på pizza så han fick en anledning att komma hem i tid. Sen trillade både kusin, syster och bror med familj in efter hand. Detta var han helt oförberedd på men det var tur att de kunde komma för tårtan var gigantisk. Vi har fortfarande en stor bit kvar så den får följa med ikväll på nyårsfirandet.

Oavsett så fick vi användning för vårt stora matbord igen. Trevligt när familjen växer och det dessutom tillkommer lite småttingar. En ny blomma till bordet fick vi också, en present till mannen från hans syster.

Det har även hunnits med mer bubbel, pasta halv tre på natten med dottern och bokning av sommarens boende i Tyskland.

Nu ska vi ha en trevlig nyårsafton i G. Köpinge!

Until next time...

Amy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *